ONZE PROJECTEN:
VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Verwachtingen overtreffen, beloftes waarmaken en afspraken nakomen. Dat zijn de doelen waarmee wij een project starten en waarmee we achteraf evalueren of de opdrachtgever en wijzelf tevreden kunnen zijn. Een greep uit onze meest recente projecten is daarom voor ons ook een bewijs van bekwaamheid. Referenties zijn vanzelfsprekend beschikbaar!

DC Zeewolde

ZEEWOLDE: Projectleider Jan Jager: “Wij werken samen onder de noemer Top Installatiegroep. We zijn daardoor een sterke partij waar veel opdrachtgevers graag op terugvallen.”

Lees meer »

Giant Lelystad

Giant Lelystad: VanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, verzorgde het ontwerp en de aanleg van de klimaat- en elektrotechnische installaties.      

Lees meer »

Turnhal Heerenveen

TURNHAL HEERENVEEN Projectleider Jan Jager: “Wij werken samen onder de noemer Top Installatiegroep. We zijn daardoor een sterke partij waar veel opdrachtgevers graag op

Lees meer »

Ahold Bleiswijk

Ahold Bleiswijk: In september 2020 heeft Albert Heijn haar intrede gedaan in het zevende Home Shop Center in Bleiswijk.          

Lees meer »

GLP Zevenaar

GLP Zevenaar: In snel tempo is in opdracht van Goldbeck Nederland B.V. het nieuwe logistieke centrum G-park op Business Park 7poort te Zevenaar gerealiseerd.

Lees meer »

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn