CD ONE Amsterdam:

Amsterdam-Noord is een nieuwbouw kantoorpand rijker. Aan de Disketteweg heeft Top Installatiegroep meegebouwd aan dit nieuwe kantoorpand met een kantooroppervlakte van circa 5.000 m² wat verdeeld is over 4 bouwlagen. 

Opdrachtgever

Pleijsier Bouw Nijkerk

Plaats

Amsterdam

Certificaten

Bouwperiode

Start: juni 2021
Oplevering: mei 2022

Amsterdam-Noord is een nieuwbouw kantoorpand rijker. Aan de Disketteweg heeft Top Installatiegroep meegebouwd aan dit nieuwe kantoorpand met een kantooroppervlakte van circa 5.000 m² wat verdeeld is over vier bouwlagen. Het gebouw is casco gebouwd, waarbij de basis installatie door Top Installatiegroep is verzorgd. Wij hebben onder andere het elektra aangelegd, de werktuigbouwkundige installaties en de PV-panelen.

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Elektra
  • Regeltechniek
  • PV-panelen

W-installaties

  • Ventilatie en/of luchtbehandeling
  • VRV-systeem
  • HWA
  • Riolering
  • Sanitaire installaties

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn