DHG Smartlog Maasvlakte:

Tien distributiecentra volledig elektrisch uitgevoerd, oftewel de grootste XXL-logistiek van Nederland. In opdracht van Goldbeck Nederland heeft Top Installatiegroep het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van het circa 210.000 m² DHG Smartlog Maasvlakte voor haar rekening genomen.

Opdrachtgever

Goldbeck Nederland B.V.

Plaats

Maasvlakte

Certificaten

Bouwperiode

Start: april 2021
Oplevering: april 2022

Tien distributiecentra volledig elektrisch uitgevoerd, oftewel de grootste XXL-logistiek van Nederland. In opdracht van Goldbeck Nederland heeft Top Installatiegroep het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van het circa 210.000 m² DHG Smartlog Maasvlakte voor haar rekening genomen. 
Tien stuks warmtepompen in combinatie met vloerverwarming zorgen voor de verwarming van de hallen en de mogelijkheid tot koelen. De kantoren van alle hallen zijn voorzien van een all-electric VRF-systeem. Er is ventilatie en warmteterugwinning toegepast. En alle verlichting is in LED uitgevoerd met een Dahli-schakeling. 

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Elektra
  • LED-verlichting en noodverlichting

W-installaties

  • Warmtepompen (10 stuks)
  • Vloerverwarming
  • Koeling
  • Ventilatie en warmteterugwinning
  • HWA/NO
  • Sanitaire installaties

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn