Elcee Dordrecht:

Geen gas voor het nieuwe distributiecentrum mét kantoor van Elcee. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op het Distripark langs de A16 in Dordrecht. Top Installatiegroep heeft het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening genomen.

Opdrachtgever

Pleijsier Bouw

Plaats

Dordrecht

Certificaten

BREEAM Very Good

Bouwperiode

Start: november 2020
Oplevering: oktober 2021
(installatietechnisch mrt 21 – okt 21)

Geen gas voor het nieuwe distributiecentrum mét kantoor van Elcee. Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op het Distripark langs de A16 in Dordrecht. Top Installatiegroep heeft het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening genomen. Alle installaties zijn hoofdzakelijk in het zicht gemonteerd, voor zowel het kantoor als het distributiecentrum, wat ook terug te zien is op de foto’s. 

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

 • Elektra
 • Verlichting
 • Regeltechniek

W-installaties

 • Warmtepomp
 • Verwarming en koeling middels vloerverwarming en fancoils
 • Airconditioning
 • Luchtbehandeling en/of ventilatie
 • HWA/NO
 • Sanitaire installaties

B-installaties

 • Data-installatie
 • Toegangscontrole
 • Inbraakinstallatie

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn