Parts Express Vianen:

Parts Express heeft zijn cross-dock in Vianen met ruim 4.000 m² uitgebreid. Dit om in te spelen op de toename van de nachtelijke leveringen. Het nieuwe warehouse is tegen het bestaande warehouse van 20.000 m² aangebouwd. Top Installatiegroep heeft haar steentje bijgedragen in het ontwerp en de aanleg van de werktuigbouwkundige installaties. 

Opdrachtgever

Visscher Bouw Techniek

Plaats

Vianen

Certificaten

Bouwperiode

Start: mei 2021
Oplevering: september 2021

Parts Express heeft zijn cross-dock in Vianen met ruim 4.000 m² uitgebreid. Dit om in te spelen op de toename van de nachtelijke leveringen. Het nieuwe warehouse is tegen het bestaande warehouse van 20.000 m² aangebouwd. Top Installatiegroep heeft haar steentje bijgedragen in het ontwerp en de aanleg van de werktuigbouwkundige installaties. 

Uitgevoerde werkzaamheden:

W-installaties

  • Verwarming
  • Koeling
  • Luchtbehandeling en/of ventilatie
  • Sanitaire installaties
  • HWA/NO

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn