Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer:

Geen gas voor het nieuwe Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. Het is een duurzaam en energieneutraal gebouw. De wanden zijn massief geïsoleerd, het gebouw heeft triple glass en op het dak heeft Top Installatiegroep 850 zonnepanelen geplaatst die voor energie zorgen.

Opdrachtgever

 

Plaats

Hoogezand-Sappemeer

Certificaten

Bouwperiode

Start: 
Oplevering: juli 2018

Geen gas voor het nieuwe Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. Het is een duurzaam en energieneutraal gebouw. De wanden zijn massief geïsoleerd, het gebouw heeft triple glass en op het dak heeft Top Installatiegroep 850 zonnepanelen geplaatst die voor energie zorgen.

Voor verwarming wordt er dus geen gas gebruikt, daarom is er een airconditioningssysteem geplaatst met diverse koeltorens, welke voor verwarming en koeling zorgen in het gehele gebouw. Middels een luchtbehandelingssysteem wordt het gebouw voorzien van de nodige ventilatie. Om in het kader van duurzaamheid te blijven is de terrein- en binnenverlichting uitgevoerd in LED.

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Elektra
  • Verlichting

W-installaties

  • Luchtbehandeling en/of ventilatie
  • Verwarming
  • Koeling
  • Regeltechniek

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn