DC Uraniumweg Utrecht:

Aan de Uraniumweg in Utrecht heeft Top Installatiegroep, in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden, het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgd. Het nieuwe distributiecentrum is gebouwd volgens het BREEAM-principe met de classificatie Very Good.

Opdrachtgever

Pleijsier Bouw Genemuiden

Plaats

Utrecht

Certificaten

BREEAM Very Good

Bouwperiode

Start: februari 2019
Oplevering: december 2019

Aan de Uraniumweg in Utrecht heeft Top Installatiegroep, in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden, het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgd. Het nieuwe distributiecentrum is gebouwd volgens het BREAAM-principe met de classificatie Very Good. 

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Elektra

W-installaties

  • Verwarming
  • Koeling
  • Luchtbehandeling en/of ventilatie
  • Sanitaire installaties
  • HWA

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn