Slot Jachtbouw:

Slot Jachtbouw heeft haar intrede genomen in het nieuwe pand, welke gerealiseerd is op de Schelphoek in Hoorn. Top Installatiegroep heeft in opdracht van Ooms Bouw meegewerkt aan de bouw van het nieuwe pand. 

Opdrachtgever

Ooms Bouw

Plaats

Hoorn

Certificaten

Bouwperiode

Start: november 2019
Oplevering: juni 2020

Slot Jachtbouw heeft in 2020 haar intrede genomen in het nieuwe pand, welke gerealiseerd is op de Schelphoek in Hoorn. Top Installatiegroep heeft in opdracht van Ooms Bouw meegewerkt aan de bouw van het nieuwe pand en heeft het ontwerp en de aanleg van de complete elektrotechnische installaties en de verwarming voor haar rekening genomen. Pas na opdracht werd duidelijk dat er door de nutsbedrijven geen gas geleverd werd, waarbij snel schakelen nodig was en er gekozen is voor een warmtepomp. Op verzoek is er per groepenkast een drukknop gemaakt, zodat alle WCD’s aan het einde van de dag in één keer spanningsloos gemaakt kunnen worden. 

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Complete elektrotechnische installatie
  • LED-verlichting

W-installaties

  • Warmtepomp
  • Vloerverwarming

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn