PPC Groningen:

In Groningen is de vijfde vestiging van groothandel PPC (Plinten en Profielen Centrale) verrezen. Een nieuw, gasloos pand, welke verwarmd wordt door drie warmtepompen met vloerverwarming door het gehele pand. 

Opdrachtgever

Groothuis Bouwgroep

Plaats

Groningen

Certificaten

Bouwperiode

Start: februari 2020
Oplevering: juli 2020

In Groningen is de vijfde vestiging van groothandel PPC (Plinten en Profielen Centrale) verrezen. Een nieuw, gasloos pand, welke verwarmd wordt door drie warmtepompen met vloerverwarming door het gehele pand. Met de nieuwe vestiging in Groningen heeft PPC een betere landelijke dekking en kunnen ze hun klanten in het Noorden meer service en flexibiliteit bieden. Top Installatiegroep heeft de aanleg van de werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening genomen. Tevens heeft Top Installatiegroep de gebouwgebonden aansluitpunten (elektrotechnisch) verzorgd en na oplevering 52 stuks PV-panelen geplaatst.

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Gebouwgebonden aansluitpunten
  • Na oplevering heeft Top Installatiegroep nog 52 PV-panelen geplaatst

W-installaties

  • Verwarming middels 3 warmtepompen
  • Vloerverwarming tbv het hele pand
  • Luchtbehandeling en ventilatie (unit 1)
  • Sanitair (unit 1)

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn