Kaapstadweg B3 Amsterdam:

Voor Top Installatiegroep is dit distributiecentrum nummer drie welke in samenwerking met Pleijsier Bouw is gerealiseerd aan de Kaapstadweg in Amsterdam. Top Installatiegroep heeft het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening genomen.

Opdrachtgever

Pleijsier Bouw

Plaats

Amsterdam

Certificaten

BREEAM Very Good

Bouwperiode

Start: juli 2020
Oplevering: februari 2021

Voor Top Installatiegroep is dit distributiecentrum nummer drie welke in samenwerking met Pleijsier Bouw is gerealiseerd aan de Kaapstadweg in Amsterdam. Top Installatiegroep heeft het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening genomen. Het distributiecentrum beschikt over een oppervlakte van 30.000 m² en is verdeeld in drie hallen die elk uit twee units bestaan. Elke unit heeft zijn eigen installatie en tussenmeter.
Top Installatiegroep verzorgt aansluitend na de bouw het onderhoud en service van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties bij Kaapstadweg B3.

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Verlichting en noodverlichting

W-installaties

  • Luchtbehandeling en/of ventilatie
  • Verwarming
  • Koeling
  • Sanitair en riolering

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn