Hornbach Duiven:

De vijfde vestiging in Nederland waar Top Installatiegroep aan mee heeft gebouwd. Top Installatiegroep heeft ook voor deze vestiging het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgd.  

Opdrachtgever

Ten Brinke

Plaats

Duiven

Certificaten

Bouwperiode

Start: juni 2019
Oplevering: september 2020

Hornbach Duiven: de vijfde vestiging in Nederland waar Top Installatiegroep aan mee heeft gebouwd. Top Installatiegroep heeft ook voor deze vestiging het ontwerp en de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgd. Daarnaast verzorgt Top Installatiegroep het onderhoud en de service bij Hornbach Duiven, net als bij de locaties Amsterdam, Best, Den Haag en Zwolle. 

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

 • Elektra
 • Verlichting en noodverlichting
 • Regeltechniek
 • Aarding en bliksembeveiliging
 • Noodstroominstallatie

W-installaties

 • Verwarming
 • Koeling
 • Luchtbehandeling en/of ventilatie
 • Drukverhoging
 • Sanitair en riolerin

B-installaties

 • Inbraak- en ontruimingsinstallatie
 • Vluchtwegsturing
 • Brandmeldinstallatie

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn