Pleijsier Bouw Genemuiden:

Top Installatiegroep heeft meegewerkt aan de verbouwing van het kantoorpand van Pleijsier Bouw in Genemuiden. “Het mooie aan deze klus is, dat er een ‘open’ plafond in zit, waardoor alle installaties in het zicht aangebracht moesten worden”, aldus projectleider Peter Moddejongen. “Zo zijn er ook groenwanden aangebracht die via een systeem automatisch water krijgen, waar weer speciale armaturen voor gemonteerd zijn die het geheel schitterend aanlichten.”

Opdrachtgever: Pleijsier Bouw
Plaats: Genemuiden
Start: september 2020
Oplevering: maart 2021

Uitgevoerde werkzaamheden:

E-installaties

  • Elektra

W-installaties

  • Luchtbehandeling en/of ventilatie
  • Verwarming
  • Koeling
  • Regeltechniek

B-installaties

  • Brandmeldinstallatie
  • Inbraakinstallatie
  • Data installatie

Ons laatste nieuws vertellen wij u op LinkedIn